Boek op maat

Hebt u altijd al eens uw memoires willen schrijven? Of uw gedichten? Een Liber Amicorum? Het is mogelijk hier een boek van te laten maken. U kunt deze laten inbinden in een mooie linnen of (kunst)lederen band met opdruk op rug- en voorzijde in goud, zilver of blinddruk in een oplage van 1 tot ca. 50 stuks.

Speciale gelegenheidBoek, receptieboek, fotoalbum laten maken

Voor bijvoorbeeld een huwelijk, receptie, jubileum, afscheid of geboorte maak ik een uniek fotoalbum in linnen, kunstleder of écht leder , met de door u aangeleverde tekst en/of foto’s.

In overleg met u kan een passende versiering op de band worden aangebracht in reliëf of verdiept, met tekst in goud of zilver.

 

U heeft uw studie met succes afgerond

Gun uzelf dan de luxe van een écht boek te laten maken, in plaats van een gewoon ringbandje voor de scriptie / thesis waar u zoveel tijd en moeite in heeft gestopt. Het is het waard om het zichtbaar in uw boekenkast te zetten.

Neemt u voordat u naar de drukker of copyshop gaat met uw kopij contact met mij op, zodat ik u kan adviseren over de keuze van papier en opmaak van de tekst en/of foto’s.

 

Nieuwe bijbelsBijbel met lederen / leren kaft laten maken

Tegenwoordig worden veel bijbels ingebonden in een papieren band, waarvan de rug snel loslaat. De oplossing is de bijbel over te binden in een soepele lederen band, zodat u bij dagelijks gebruik jaren lang plezier zult hebben van uw bijbel.

 

Ik bind de bijbels in runds- of kalfsleder, indien gewenst in bijpassende cassette. Op uw verzoek stuur ik u leermonsters per post. Bijbel met duimgrepenRunds- of kalfsleder is verkrijgbaar in de klassieke kleuren als zwart, bordeaux, rood, bruin, blauw, groen, grijs en wit.

 

Tevens bestaat de mogelijkheid de bijbel te voorzien van duimgrepen van Genesis tot en met de Openbaringen om de teksten makkelijker op te zoeken.

 

 

Dozen, foedralen of cassettes

Ik zou je het liefst in een doosje willen doen en dan heel eventjes kijken…

 

Voor alles wat u dierbaar is kan ik voor u een speciale doos maken, bekleed met linnen of leer en gevoerd met suède, in elk gewenst formaat.

Voor boeken waar u heel zuinig op bent is een foedraal of cassette de beste bescherming tegen beschadiging of verkleuring.

Een doos kan ook worden gemaakt in de vorm van een boeksimulant om belangrijke papieren in te bewaren.

In een restaurant wordt de boeksimulant  bijvoorbeeld gebruikt om de rekening te presenteren met een surprise voor de gasten.

 

Fotoalbums en portfolio’s

Voor de fotografen onder u maak ik fotoalbums in leer om bijvoorbeeld een huwelijksreportage in te presenteren in overleg met het bruidspaar.

Voor een extra chique presentatie van  uw foto’s maak ik een portfolio in kalfsleder met glasheldere zuurvrije showtassen in elk gewenst formaat met messing busschroeven.

 

Tijdschriften

Laat uw favoriete tijdschriften inbinden in een mooie linnen (bibliotheeklinnen) of kunstlederen band, voorzien van titel en jaartal op de rug- en/of voorzijde. U zult deze veel vaker uit de kast pakken dan een stapel bladen, die soms ook nog zoek raken.

Tijdschriften, zoals Groei & Bloei, Flair, Ariadne, Philatelie, Kinderen, Vorsten,

Bericht v.d. 2de wereldoorlog, Ach Lieve Tijd, Trucks, Voetbal International, stripboeken, de Bijbel in uitgaafbanden met de ijzeren pennen, die aan het roesten zijn.

Door de jaren heen is nog steeds de Donald Duck inbinden voor kinderen favoriet. Ze worden ingebonden per halfjaar in een stevige band.

 

Wilt u een boek laten maken?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken