Gastenboek


Oude kinderbijbel

Beste Ruth,
De oude kinderbijbel met kapotte kaft en losse pagina’s is omgetoverd tot een prachtig boek waar weer in gelezen kan worden. Ook kan er weer genoten worden van de illustraties van Doré. Er zit nu zelfs een leeslint in. Het resultaat is werkelijk verbluffend! Hartelijk dank, we zijn er heel blij mee.
Met vriendelijke groet, Marion


Bijbel

Mijn geliefde Bijbel was aan slijtage onderhevig. De kaften waren lelijk geworden en mijn zelf ingeplakte duimgrepen hingen los. Ik heb mijn Bijbel ter restauratie aan Ruth gegeven. Het resultaat was boven verwachting! Een prachte cognac-kleurige leren kaft, nieuwe duimgrepen, nieuwe linten, prachtige inscripties en zelfs mijn eigen naam op mijn Bijbel. Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe Bijbel die zo weer jarenlang mee kan. Ruth is een vakvrouw. Dick Groenevelt


Sprookjesboek

Ik kan de Boeckenherrebergh iedereen aanraden. Echt klasse! Mijn boek ‘De sprookjes van Grimm’ heeft een nieuwe, linnen kaft gekregen met de titel in gouden opdruk. Het is echt prachtig geworden. Ik ben onder de indruk van het eindresultaat. Nogmaals heel veel dank!
Vriendelijke groet, Bianca


Zelf ontworpen studieboek

Beste Ruth,
Nogmaals bedankt voor het maken van mijn zelf ontworpen studie boek!
Ruth heeft een Zwitserse binding gemaakt voor mijn boek, met een linnen omslag met daarop een gouden afdruk. Ik ben er zo ontzettend blij mee! U heeft het precies zo kunnen maken, als dat ik het in gedachten had.
Ontzettend bedankt! Sharona Sinke


Gastenboek B&B

Ruth heeft voor ons op korte termijn een gastenboek gemaakt voor een Bed & Breakfast. Het eindresultaat had niet beter gekund. De prijs was erg schappelijk en het persoonlijke contact was fijn. Ik laat niet meer ergens anders boeken maken! Bedankt Ruth.


Inbinden boeken

Beste mevrouw Bonnewel,
Bedankt voor het zo mooi inbinden van mijn oude boeken en het mooie folderboek van Koningin Astrid wat nu in een mooie doos (u had een andere sjiekere naam 😉 ) zit. Ik geniet hier nog elke dag van als ik ze in de boekenkast zie staan. Wat een ambacht om deze herinnering zo blijvend te maken. Bedankt.
Groetjes uit Brabant, Astrid


Boekrestauratie

Wat Ruth presteert inzake boekrestauratie, men houdt het niet voor mogelijk. Dat kan alleen iemand met een niet te evenaren dosis geduld, ervaring en toewijding.
Jan Boddaert België


Bijbel

Dag Ruth,
Ik heb de bijbel net ontvangen en ik ben diep, diep, onder de indruk!
Wat een prachtig resultaat en wat past die cassette er mooi bij met zijn afgeronde voorkant en alles in hetzelfde mooie leer! Daar ga ik nog veel plezier van beleven! Ook de katernen en de linten aan de binnenkant heb je heel mooi toegevoegd. Een diepe buiging vanuit Ede!
Hartelijke groet, Dick


Kookboek

Mijn kookboek uit 1926 kan er weer honderd jaar tegen. Top! Hendrik


Opknappen bijbel

Hallo Ruth,
Ik wil graag een reactie achter laten. Wat een meesterwerk heb je geleverd. ik wist niet wat ik zou kunnen verwachten maar het was boven verwachting. De liefde voor je werk springt aan alle kanten eruit. Ik ben heel blij met mijn bijbel die ik heb laten opknappen. Ook de prijs viel mij mee. Ik heb respect voor je werk. In één woord Geweldig.
Dankjewel. Ingrid


Boek

Beste mevrouw Ruth,
Ik ben erg tevreden over uw werk, bedankt, heel mooi gedaan, TOP.
Ik denk eraan om wat meer boeken van een hardcover te laten voorzien.
Misschien kan/mag ik na de Corona ellende eens bij u langs komen om te zien wat zoals mogelijk is.
Nogmaals bedankt,
Met hartelijke groet,
Jann


Boeken

Beste Ruth,
Heb ik nog laten weten hoe gaaf ik de boeken eruit vind zien?
Ik vind ze supermooi…had niet verwacht dat het zo netjes eruit kwam te zien.
Superblij mee. Superbedankt!!!
Met vriendelijke groet,
Astrid


Fotoboek

Ik kom net thuis en het is prachtig!!!! Ontzettend bedankt! Echt mijn complimenten!
Veel succes met de verhuizing!

Mvg, Julie Smets


Receptieboek

Bedankt voor het maken van een prachtig gepersonaliseerd receptieboek van wit kalfsleer voor onze huwlijksdag ♥
Het was een prachtige dag, met een blijvende herrinering door alle lieve berichten in het mooie receptieboek!

Groetjes,
René en Samantha Zwart


Bijbels

Ik heb inmiddels meerdere bijbels laten voorzien van duimgrepen en ben daar uiterst tevreden over. De uitvoering is uitstekend, maar ook de communicatie is helder en vriendelijk.

Bedankt!
Sharon


Restauratie

Trouwbijbel van mijn ouders en antiek kerkbijbeltje laten restaureren vakwerk voor een heel schappelijke prijs nogmaals bedank!

Wim de Witte


Is uw boek in De Boeckenherrebergh geweest of hier gemaakt?

Ik zou het leuk vinden als u in het gastenboek een reactie zou willen plaatsen.